MENU
Advertentie
Advertentie
bijeenkomsten
elearnings
in-company
zoeken
zoeken
op kaart
accreditaties:

Circa 1.500 actuele nascholingen voor Aspirant Huisartsen!

Bij ANVAH vindt u werkelijk 'Alle Nascholingen Voor Aspirant Huisartsen'. Op anvah.nl vindt u niet alleen alle nascholingen die voor aspirant huisartsen geaccrediteerd zijn in één duidelijk overzicht maar ANVAH biedt ook gedetailleerde informatie en uitgebreide zoekopties bij alle nascholingen.

Met een gratis account is het onder meer mogelijk om uw voorkeuren op te slaan. Dan kunt u vooraf onder meer een regio en specifieke onderwerpen selecteren zodat u altijd een praktisch overzicht hebt. Tevens blijft u dan altijd op de hoogte van het nieuwste nascholingsaanbod.

Kent u een nascholing die nog niet is opgenomen? Of staat er eentje bij die toch niet bedoeld is voor de Aspirant Huisarts? Laat het ons weten en we passen het meteen aan! Ook als u andere suggesties of vragen hebt dan horen we dat graag. Alle reacties zijn welkom! Stuur deze naar gwen.waldman@anvah.nl of klik op de 'Suggesties' knop aan de rechterzijde van deze pagina.

publicatiedatum: 2 november 2018

Nascholingen op de kaart weergeven

Op anvah.nl kunnen de nascholingen ook op de kaart worden bekeken. Klik hier of op het plaatje rechts om Alle Nascholingen Voor Aspirant Huisartsen op de kaart te bekijken.

Bij 'Zoeken' kunt u aangeven over welke periode u de nascholingen op locatie (in Nederland) wilt weergeven. Klik daarna opnieuw op 'op kaart' en zoom in op het gebied van uw keuze. Hebt u interesse in nascholingen in het buitenland? Klik op de 'Wereld kaart' knop om het aanbod over de grens te zien!

publicatiedatum: 2 november 2018

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!