MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Huisartsgeneeskunde UMC Utrecht
kosten
basistarief
€ 35
informatie
gebied:
Somatiek
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
UMC Utrecht
Heidelberglaan 100
3584 CX Utrecht
☎ +3188 7555 555
overig
22
Apr
2014
Behandeling van atrium fibrilleren - Medicamenteus of kathether ablatie
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Van aanbieder:
Huisartsgeneeskunde UMC Utrecht
In de omgeving:
Utrecht

Steeds meer belang wordt gehecht aan samenwerking tussen zorgverleners van de eerste en tweede lijn. Eveneens is het zo dat het vakgebied cardiologie zich kenmerkt door vele, elkaar vaak snel opvolgende vernieuwingen in de behandelingsmogelijkheden. Denk aan stents, implanteerbare cardioverter defibrillatoren (ICD’s), catheterablatietechnieken en hartkleppen die via de lies worden geplaatst.

Om deze redenen organiseren we speciaal voor huisartsen tweemaal per jaar een uitdagende kleinschalige nascholing op de vernieuwde afdeling hartkatheterisatie van het UMCU. Gezien de nieuwe richtlijn van de NHG over de behandeling van atriumfibrilleren (M79; augustus 2013), lijkt dit ons een uitstekend onderwerp om met u van gedachte te wisselen. Ook willen we als vast onderdeel van de bijeenkomst u de gelegenheid geven om vragen te stellen over verwijzingen van patiënten of eventuele logistieke zaken waar u tegenaan loopt.

 

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!