MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
UMC Utrecht - Afdeling Kwaliteit van Onderzoek
kosten
basistarief
€ 500
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Wet- en regelgeving
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
16
punten
locatie
UMC Utrecht - Locatie Stratenum
Universiteitsweg 100
3584 CG Utrecht
☎ +3188 7555 555
overig
05
Jun
2014
BROK - Basiscursus Regelgeving en Organisatie voor klinisch onderzoekers
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Wet- en regelgeving'
Van aanbieder:
UMC Utrecht - Afdeling Kwaliteit van Onderzoek
In de omgeving:
Utrecht

Nascholing over 3 cursusdagen. 

BROK staat voor Basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers. De cursus is bedoeld voor alle klinisch onderzoekers die werkzaam zijn in het UMC Utrecht en ook voor onderzoekers die mensgebonden onderzoek uitvoeren, maar zelf geen arts zijn. De cursus richt zich primair op onderzoekers die nog aan het begin staan van hun onderzoekscarrière. Indien de capaciteit het toelaat, kunnen ook klinisch onderzoekers die niet werkzaam zijn in het UMC Utrecht deelnemen aan de cursus.

De BROK is een initiatief van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) en is in alle UMC’s opgezet. De eindtermen voor de cursus zijn landelijk vastgesteld. Daarnaast wordt de cursus afgesloten met een landelijk digitaal examen. Elke (arts)-onderzoeker die WMO-plichtig onderzoek (Wet medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen) opzet en/of uitvoert en/of afrondt is verplicht de gehele BROK (3 dagen) te volgen en het examen te behalen 

In samenwerking met de NFU zijn landelijke eindtermen voor deze cursus opgesteld. Deze staan vermeld op de NFU website (http://www.nfu.nl/img/pdf/NFU-OERvoorBROK_nieuw.pdf)

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!