MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Radboudumc Health Academy
kosten
basistarief
€ 335
informatie
gebied:
Somatiek
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Radboudumc - PAO Heyendaal
Geert Grooteplein 21
6525 EZ Nijmegen
☎ +3124 3617 050
overig
09
Mei
2014
Ben ik mijn brein?
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Van aanbieder:
Radboudumc Health Academy
In de omgeving:
Nijmegen

De moderne inzichten in het brein na niet-aangeboren-hersenletsel (CVA, Parkinson, neurotrauma, etc..) en het daaraan gerelateerde probleemgedrag worden op heldere wijze met elkaar in verband gebracht.

Autoriteiten uit diverse vakgebieden binnen de geneeskunde en psychologie vertellen u wat de ‘state of the art’ is.

De huidige opvattingen over de werking van hersengebieden, een ‘dynamisch-organische’ eenheid die zich aanpast, verschaft de deelnemer nieuwe inzichten en deskundigheid met betrekking tot diagnostiek en therapieën. Deze deskundigheid kan dezelfde dag nog geborgd worden tijdens workshops over gerelateerde thema’s.

Bij de opzet van de cursus is gekozen voor het realiseren van een gedegen wetenschappelijke basis in de ochtend om vervolgens de cursisten in de middag met de specialisten in het veld te laten 'sparren' tijdens workshops.

De multidisciplinaire opzet en de ‘borging van het geleerde in workshops’ sluiten aan bij de moderne opvattingen over post-academische nascholing.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!