MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
LHV
kosten
basistarief
€ 375
leden
€ 225
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Management, Communicatietechniek, Opleiden en presenteren
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
locatie
Academisch Genootschap
Parklaan 93
5613 BC Eindhoven
☎ +3140 243 4808
overig
03
Jun
2014
Grip op leidinggeven
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Management', 'Communicatietechniek' of 'Opleiden en presenteren'
Van aanbieder:
LHV
In de omgeving:
Eindhoven

Een praktijkgerichte workshop die aansluit bij personele vraagstukken op gebied van leidinggeven, die bij huisarts-werkgevers leven. Ze maken kennis met de personeelsinstrumenten en hulpmiddelen die de LHV beschikbaar heeft en krijgen inzicht in welke persoonlijke factoren een rol spelen bij leidinggeven. De deelnemers krijgen concrete inhoudelijke en procesmatige tips en adviezen hoe zij om kunnen gaan met personele vraagstukken. De kunst van het leidinggeven wordt uitgelegd: expliciteren van wederzijdse verwachtingen, belonen wat goed gaat en benoemen wat niet goed gaat. Het belang en de werking van functionerings- en beoordelingsgesprekken wordt behandeld en er is aandacht voor de zin en de werking van motiverende factoren in het personeelsbeleid (wat werkt wel en wat werkt niet).

Het precieze programma van deze workshop wordt aangepast aan de behoeften van de deelnemers: aan de hand van uw praktijksituaties wordt het begrip ‘leidinggeven’ behandeld. De situaties kunnen gaan over zaken als:

  • De interactie met de medewerker;
  • het voorbereiden en voeren van een functionerings-/beoordelingsgesprek;
  • het geven en ontvangen van feedback;
  • omgaan met medewerkers;
  • fricties en spanningen in de praktijk;
  • onderhandelingen met de medewerkers.

De casussen worden zowel vanuit de P&O-perspectief als vanuit een communicatie- en organisatieperspectief bekeken, waarna concrete aandachtspunten en adviezen kunnen worden gegeven. Om deze reden wordt de workshop door twee trainers gegeven: Margreet Schuurmans (senior HRM adviseur) en Petra van der Horst (coach/organisatieadviseur).

 

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!