MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Universiteit Maastricht - O&O
kosten
basistarief
€ 1600
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Maastricht UMC+
P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht
☎ +3143 3876 543
overig
16
Apr
2014
Train de Arts tot Opleider - Basistraining Toetsen op de Werkplek
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Van aanbieder:
Universiteit Maastricht - O&O
In de omgeving:
Maastricht

Tijdens deze training wordt interactief gewerkt in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Er wordt gewerkt met wisselende werkvormen: informatieoverdracht, veel oefenen, leergesprekken en discussies met hulp van voorbeelden uit de directe beroepspraktijk (beeldmateriaal en schriftelijke casuïstiek).
De trainingen worden standaard verzorgd door twee trainers. Een trainer uit de directe klinische praktijk en een trainer vanuit onderwijskundige invalshoek. De training wordt op locatie uitgevoerd in een daarvoor gefaciliteerde omgeving.

Doelgroep
Een (heterogene) groep artsen in de rol van opleider van aios en of co-assistenten binnen een opleidingsziekenhuis of een specifieke groep artsen die in OOR-verband gaan trainen.

Doelstelling

  • Optimaliseren van de rol als beoordelaar in de klinische setting
  • Verwerven van inzichten in de uitgangspunten bij toetsen op de werkplek
  • Kennismaken en intensief oefenen met de beoordelingsinstrumenten: Kort Klinisch Beoordelen (KKB), 360 graden feedback, portfolio en voortgangsgesprekken

In de opbouw van het programma verdient het de voorkeur te starten met een tweedaagse Basistraining Clinical Teaching gevolgd door deze Basistraining Toetsen op de Werkplek.
 

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!