MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 4 uur
organisatie
Prelum Uitgevers B.V.
kosten
basistarief
€ 299
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Cardiologie, Interne geneeskunde
ICPC:
A, B
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
4
punten
abonnement
e
learning
FocusVasculair 2020-1
Accreditatie Periode: 4-3-2020 t/m 3-3-2022
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Cardiologie' of 'Interne geneeskunde'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

FocusVasculair, praktijkgerichte nascholing over interdisciplinaire vasculaire geneeskunde is een schriftelijke nascholingsformule. FocusVasculair is bedoeld voor alle artsen die werkzaam zijn in het brede vasculaire veld en sluit hiermee aan bij de toenemende specialisatie in vasculaire geneeskunde die plaats vindt binnen onder andere de interne geneeskunde, cardiologie, heelkunde, neurologie, radiologie, reumatologie, maar ook specialisten in de eerste lijn (kaderhuisartsen). FocusVasculair is ontwikkeld om specialisten uit verschillende disciplines die garant staan voor de klinische behandeling van de vasculaire patiënt van elkaar te laten leren.

De uitgave is een combinatie van een papieren tijdschrift en e-learning. Bij ieder nummer behoren vier op artikelen in het tijdschrift gebaseerde e-learnings, die onder meer bestaan uit een entreetoets, tussentijdse toetsvragen en een eindtoets. De e-learningmodules zijn te volgen op de website www.focusvasculair.nl en worden voorzien van relevante digitale aanvullende informatie in de vorm van video’s en actieve links naar andere bronnen.

FocusVasculair verschijnt vier keer per jaar. Elke editie gaat uit van een thema en bevat naast de vier nascholingsartikelen, diverse rubrieken waaronder, vasculaire beeldvorming, casuïstiek en interdisciplinaire samenwerking. De artikelen in FocusVasculair geven een overzicht van conclusies uit (inter)nationaal klinisch wetenschappelijk onderzoek met een directe vertaling naar de Nederlandse praktijk. Hierdoor is het geleerde direct toepasbaar in de praktijk. De praktische toepasbaarheid van de vakinformatie staat te allen tijde voorop.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!