MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 3 uur
organisatie
Prelum Uitgevers B.V.
kosten
basistarief
€ 211,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Algemeen & overig
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
3
punten
abonnement
e
learning
PiL 2020-01
Accreditatie Periode: 9-3-2020 t/m 8-3-2022
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Algemeen & overig'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

PiL – Praktijkgerichte nascholing over farmacotherapie in de eerste lijn, is een schriftelijke nascholingsformule voor openbaar apothekers, ziekenhuisapothekers en huisartsen. De uitgave is een combinatie van een papieren tijdschrift en e-learning. Bij ieder nummer behoren vanaf 2015 ten minste twee op artikelen in het tijdschrift gebaseerde e-learnings, die onder meer bestaan uit een entreetoets, tussentijdse toetsvragen en een eindtoets. De e-learningmodules worden op de website www.pil-nascholing.nl opgenomen en bevatten diverse soorten toetsvragen (open, meerkeuze, juist/onjuist, stellingen, etc.).

PiL verschijnt ieder kwartaal. Elke editie bevat naast de hoofdartikelen een groot aantal rubrieken, waaronder nieuwe middelen, medicatieveiligheid, casuïstiek en bijzondere patiënten. De artikelen zijn zo opgezet dat zij een vertaling bieden van wetenschap naar praktijk en voor elk van de doelgroepen relevant en uitdagend zijn.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!