MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 6 uur
organisatie
GCP Central BV
kosten
basistarief
€ 151,25
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Onderzoek & statistiek, Wet- en regelgeving
ICPC:
-
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
abonnement
e
learning
Online WMO/GCP en BROK herregistratie
Accreditatie Periode: 19-10-2016 t/m 18-10-2018
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Onderzoek & statistiek' of 'Wet- en regelgeving'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

LET OP: Om in aanmerking te komen voor herregistratie moet je eerder geslaagd zijn voor het WMO/GCP examen en geregistreerd staan in het register van de NFU.

Heb je de afgelopen jaren het WMO/GCP of BROK examen behaald en verloopt jouw registratie binnenkort? Verleng jouw registratie in het GCP-WMO en BROK register via de online herregistratie cursussen van GCP Central.

Uiterlijk vier jaar na de initiële registratie in het GCP-WMO en BROK register ben je als onderzoeker of verpleegkundige verplicht een hercertificeringscursus te volgen, indien je nog werkzaam bent en zal zijn in klinisch onderzoek. Na afronding van de online herregistratiecursus ben je op de hoogte van onderstaande onderwerpen en wordt je registratie in het landelijk register met vier jaar verlengd.

GCP Central biedt een volledig online WMO/GCP en BROK hercertificeringscursus aan. De cursus bestaat uit zeven elearning modules. De cursus is volledig online te volgen via smartphone, tablet of computer. Je kan pauzeren wanneer je wilt, het systeem onthoudt waar je bent gebleven.

De online herregistratiecursus heeft een modulaire opzet, waarbij in de module Introductie de wet- en regelgeving plus wijzigingen in vogelvlucht worden besproken en de modules Opzet tot en met Afronding gedetailleerd in wordt gegaan op de (gewijzigde) uitvoering in de praktijk.

Na het volgen van deze cursus ben je op de hoogte van:

- de nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving op het gebied van medisch wetenschappelijk onderzoek.
- de specifieke onderwerpen zoals vastgesteld voor herregistratie, waaronder Safety Reporting, kwaliteitsborging, wetenschappelijke integriteit, lokale beoordeling, multicenter trials en onderzoek met medische hulpmiddelen.

De totale studiebelasting bedraagt zo’n 6,5 uur.

De prijs van de herregistratiecursus is 125,- exclusief BTW. Dit is inclusief 1 jaar onbeperkt updates en gebruik van de herregistratiemodules, tools, nieuws en community functionaliteiten van myGCP. Voor bepaalde UMC's, STZ ziekenhuizen en bedrijven kunnen kortingscodes van toepassing zijn. Raadpleeg hiervoor de BROK of wetenschapscoordinator van je instelling.

Er wordt geen examen afgenomen: na afronding van de hercertificeringscursus ontvang je een bewijs van deelname (certificaat) van GCP Central in jouw online profiel. Wij geven de voltooiing van herregistratiecursussen maandelijks door aan de landelijke examencommissie EMWO. EMWO controleert de gegevens en verlengt jouw registratie in het GCP-WMO of BROK register met vier jaar.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!